Professional translation and interpreting services.

Quality, Efficiency, Accuracy

Biroul Lusto Translations s-a înființat în anul 2010 și de atunci, prin echipa sa de traducători și interpreți competenți și profesioniști, oferă servicii de traducere și interpretariat la cel mai înal nivel și de cea mai bună calitate. Apelând la serviciile Lusto Translations poți fi sigur de o gestionare eficientă a proiectelor, de livrarea acestora la timp și în forma solicitată, întotdeauna la tarife avantajoase.

Ne-am diversificat în continuu oferta, astfel că suntem oricând pregătiți să răspundem promp la orice solicitare, fie că e vorba de tradceri din principalele limbi de circulatie internațională: engleză, franceză, germană, spaniolă, etc., dar și din limbi rare sau exotice, precum chineză, albaneză, ebraică, japoneză, slovenă, finlandeză, neerlandeză, persană, etc. Calitatea excelentă a serviciilor noastre este mereu garantată, indiferent de domeniu.

Servicii Lusto Translations

Îți punem la dispoziție interpreți experimentați, competenți.

Interpretariat simultan– conferințe și evenimente de anevergură, interpretariat consecutiv – întalniri de afaceri, vizite oficiale, la tribunal, la notar, în fata unei autorități a statului sau chiar la o vizita medicală, chouchotage – întalniri în grupuri mici, vizite de lucru sau negocieri comerciale, interpretariat la distanță (tele/video conferințe).

Scriem texte memorabile, generăm originalitate pentru orice proiect web sau prezență online. Construim sau expunem profile de companii, atât în social media cât și pe paginile de internet dedicate. Găsim tonul de dialog ideal și reusim să ne adaptăm atitudinii momentului în mediul online și astfel deschidem noi orizonturi pentru afacerii tale.

Traim într-o lume în continuă mișcare, mereu este nevoie să înbunătățim, să adăugăm, să adaptăm, să modificăm. Uneori, în cazul în care o traducere conține prea multe greșei, este mai simplu să o refacem decât să o corectăm.

Îți stăm cu plăcere la dispoziție dispozitie pentru evaluarea documentelor și propunerea de soluții de remediere.

Iată ce spun clienții noștri:

Lusto Translations oferă întotdeauna o traducere promptă și corectă. Răspund rapid oricărei solicitări și sunt întotdeauna dispuși să se ocupe de rezolvarea celor mai dificile proiecte.Toate acestea m-au determinat să recomand serviciile Lusto și altor companii interesate.

Servicii de calitate, promptitudine, amabilitate, flexibilitate. De la traduceri de documente simple, tipizate, până la dosare mari de licitație cu specific tehnic, interpretariat și servicii de localizare cu un grad ridicat de dificultate. Am găsit un partener de încredere, pe termen lung, iar solicitările noastre au fost întotdeauna îndeplinite cu succes. Multumim!

Pentru ROMEXPO, Lusto Translations este un partener de nădejde în activitatea de zi cu zi. Datorită seriozității, profesionalismului și rapidității de care dau dovadă cu fiecare nouă acțiune pe care o au de îndeplinit, suntem încrezători într-un parteneriat de lungă durată și îi recomandăm tuturor celorcare caută și apreciază calitatea în serviciile de traduceri.