Peste 40 de combinații lingvistice

Peste 1500 de traducători colaboratori

Lusto Translations  înseamnă deschidere către întreaga lume, înseamnă comunicare la un nivel profesionist și servicii de o calitate ireproșabilă. Suntem oricând pregătiți să vă oferim traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri apostilate și supralegalizate, interpretariat simultan, interpretariat consecutiv, subtitrare, dublaj, localizare software, web, memorii inteligență artificialăDTP, transcriere și redactare.

Traducători competenți, echipament tehnic performant, calitate, profesionalism, amabilitate, promptitudine.

Traducem bine, folosim un algoritm care dă rezultate

Documentele sunt preluate de un coordonator cu experiență în traduceri, care stabilește domeniul traducerii și gradul acesteia de dificultate.

În funcție de acești parametri, se stabilește un termen de finalizare și se selectează un traducător profesionist, specializat pe domeniul respectiv. După ce traducătorul predă traducerea coordonatorului, acesta o redistribuie unui revizor specializat.

Vă trimitem pe email documentul tradus și revizuit, apoi, conform preferințelor dvs., este formatat, tipărit și livrat la adresa indicată.

Servicii lingvistice în peste 40 de combinații lingvistice

De-a lungul carierei noastre, am lucrat cu foarte multi specialisti; acum, ne-am format reteaua de traducatori din randul celor cu care am colaborat excelent și suntem 100% convinși că serviciile oferite partenerilor noștri sunt de o calitate excelentă

Va garantam ca totul va fi livrat la timp, la un pret bun si la un standard ridicat, pentru ca ne respectam clientii si stim ce inseamna o traducere de calitate.

Mulțumim că apelați la serviciile Biroului de traduceri Lusto și suntem încrezători că acesta este doar începutul unei colaborări îndelungate și mutual benefice!