Lusto Translations Reseller Program

O oportunitate să îți rotunjești veniturile

Suntem mereu în căutare de noi aventuri lingvistice și având în vedere că în ultima perioadă a devenit din ce în ce mai dificil să ne întalnim, vă propunem o metodă modernă de colaborare.

Indiferent de domeniul în care activați, va stăm la dispoziție cu servicii de calitate ireproșabilă – traducere, interpretariat, localizare, subtitrare – și vă recompensăm încredrea pe care ne-o acordați prin contracte de comision pentru comenzile generate.

Concret, ne dați de lucru, primți un procent din profit.

Criterii de eligibilitate

E adevărat că nu tot ce zboară se manâncă, dar cu siguranță suntem de părere că o mână o spală pe cealaltă, cu condiția să respectăm 3 reguli de bază:

  1. Prima condiție pentru a fi eligibil să încasați comisionul de intermediere pentru comenzile generate, este ne puneți în legătură cu companii, din orice domeniu de activitate, consumatoare de servicii lingvistice – traducere, interpretariat, subtitrare, dublaj audio, localizare, copywriting, prelucrare grafică, audit lingvistic. Dacă în urma negocierilor purtate cu aceste companii semnăm un contract de prestări servicii și ne devin clienți recurenți, veți primi lunar, pe o perioadă determinată, un procent din profitul generat de noile comenzi.
  2. A doua condiție esențială care vă garantează posibilitatea încasării comisionului este posibilitatea de a ne emite facturi. Prin urmare, este absolut necesar să fiți parte dintr-o societate comercială sau orice fel de entitate juridică autorizată să emită facturi fiscale.
  3. A treia condiție este ca societatea cu care ne puneți în legătură să fie un client serios, profitabil pentru noi. Căutăm parteneri care să caute, ca și noi, satisfacția lucrului bine făcut. Este de preferat ca volumul de lucru să fie constant pe tot timpul anului și imperativ necesar ca facturile să fie achitate la timp, conform clauzelor contractului încheiat.

Dacă aceste 3 condiții sunt respectate, noi vă garantăm că veți beneficia întotdeauna de servicii lingvistice de o calitate excelentă, prețuri corecte și relații comerciale prestate cu profesionalism, amabilitate și promptitudine.

Condiții contractuale

Curat, Simplu, Profitabil 

Pentru ca totul să decurgă simplu și legal și dvs. să aveți obligații minime, comisionul va fi plătit în baza unui Contract de  intermediere. În calitate de intermediar, sunteți responsabil exclusiv cu a ne pune în legătura cu societatea către care urmează să prestăm servicii.

Nu este necesar să aveți capacitatea de a încheia dvs. contractul, sau să aveți pregătirea de a iniția negocierile. Singura operațiune pe care o efectuați este de a ne pune în legătură.

Contractul de intermediere este o variantă simplificată a contractului de agenție, prin prisma faptului că intermediarul nu are capacitatea de a încheia contracte cu terțul, ci, considerând calitatea de reprezentant al părţilor sau doar a uneia dintre ele, singura operațiune pe care o efectuează este cea de a pune clientul în legatură cu terțul, mai exact, creează conexiunile raportului juridic viitor între client și terț.

Odată făcută introducerea, unul dintre reprezentații noștri de vânzări va negocia termenii colaborării cu societatea recomandată și imediat ce contractul intră în vigoare, începe să genereze venituri și pentru dvs..

Obligațiile noastre sunt să vă plătim remunerația cuvenită în calitate de intermediar, să vă restituim cheltuielile efectuate în scopul ducerii la îndeplinire a obiectului contractului de intermediere, să va comunicăm încheierea contractului intermediat.

Atât dvs. în calitate de agent, cât şi noi în calitate de comitent avem calitatea de profesionişti, în accepţiunea juridică a Codului Civil