Over 40 language combinations

More than 300 translators

Lusto Translations  înseamnă deschidere către întreaga lume, înseamnă comunicare la un nivel profesionist și servicii de o calitate ireprosabilă. Suntem oricând pregătiti să vă oferim traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri apostilate și supralegalizate, interpretariat simultan, interpretariat consecutiv, subtitrare, dublaj, localizare software, web, memorii inteligență artificialăDTP, transcriere și redactare.

Traducători competenți, echipament tehnic performant, calitate, profesionalism, amabilitate, promptitudine.

Traducem bine, folosim un algoritm care dă rezultate

Documentele sunt preluate de un coordonator cu experiență în traduceri, care stabilește domeniul traducerii și gradul acesteia de dificultate.

În funcție de acești parametri, se stabilește un termen de finalizare și se selectează un traducator profesionist, specializat pe domeniul respectiv.

După ce traducătorul predă traducerea coordonatorului, acesta o redistribuie unui revizor specializat.

Documentul tradus și revizuit este trimis pe e-mail și, conform preferințelor tale, este formatat, tipărit, livrat la adresa indicată.

TRADUCATORI – Un concept Lusto Translations

Pentru că uneori lucrurile sunt clare și nu ai nevoie de project management, am decis că nu vrem să facem telefonul fără fir, așa că te punem în legătură directă cu traducătorul de care ai nevoie.

Platforma Traducători îți oferă posibilitatea să vizualizezi sute de profile de traducători, interpreți, ghizi turistici și profesori, filtrati pe criterii de locatie, combinatii lingvistice, domenii de specialitate, experiență.

Creearea contului e gratuită, factura o primești direct de la traducătorul selectat, calitatea serviciilor este garantată de sistemul de rating și evaluare.

Pentru mai multe detalii accesează: https://www.traducatori.lusto.ro/cum-fuctioneaza/

Oricând, cu plăcere la dispoziția ta