Servicii de localizare

Localizare site-uri web

Localizarea web este procesul de traducere și adaptare a limbii, aspectului și functionalității unui site web pentru piețele externe. Se ține cont de diferențele lingvistice, culturale și tehnice fără a se modifica subtilitatea mesajului textului sursă.

Un proiect reușit de localizare web înseamnă deschidere către milioane de potențiali clienți noi și este esențial pentru dezvoltarea oricărei afaceri.

Localizare aplicații și software

Localizarea software se referă la procesul de traducere și adaptare a interfeței și a funcționalității unei aplicații pentru a se potrivi piețelor externe, ținându-se cont de diferențele lingvistice, culturale, tehnice și legislative, dar fără a modifica intenția sau funcționalitatea inițială a aplicației originale.

În esență, software-ul dvs. dumneavoastră este deschis pentru milioane de potențiali utilizatori noi. Aceasta este puterea localizării software.

Memorii inteligență artificială

Baze de date multilingvistice, pentru inteligența artificială, cu o fină atingere umană.

Cu o experiență semnificativă în furnizarea de date de instruire pentru dezvoltarea de inteligență artificială, Lusto este partenerul ideal al companiilor de tehnologie globală, pentru proiecte de traducere, îmbunătățire a cunoștințelor și dezvoltarea creierului artificial.