Servicii de subtitrare și dublaj audio

Garanția succesului pe piețele internaționale

Biroul de traduceri Lusto oferă servicii de subtitrare și dublaj audio în multiple combinații lingvistice. Asigurați-vă că filmele, seriale sau prezentările video sunt disponibile pentru publicul din orice colț al lumii, garantând expunere globală brandului dumneavoastră!

Serviciile nostre de subtitrare și dublaj sunt oferite prin intermediul unei echipe profesioniste și acoperă atat partea de traducere cat și întregul proces tehnic de integrare și sincronizare. Ideal pentru filmeprograme TVjocuri video sau videoclipuri YouTube.

Traducere și Adaptare

Prioritatea noastră este să ne asiguram că mesajul dumneavoastră este perceput clar și corect oriunde în lume.

Apelând la Biroul de traduceri Lusto, vă asigurați că subtilitățile și particularitățile textului sunt transpuse fidel în limba țintă. Procesul nostru de traducere a subtitrărilor ține cont de efectul „word swell”, contabilizând numărul de cuvinte pentru a păstra sincronizarea subtitrărilor.

Traducători nativi

Serviciile de subtitrare și dublaj audio vă sunt oferite în colaborare cu traducători nativi în limba țintă, pentru a asigura claritatea și acuratețea mesajului dumneavoastră.

Revizorul se ocupă de aspectele tehnice ale sincronizării, formatul subtitrării și, dacă este necesar, inserarea subtitrărilor în videoclip. Fișierele cu subtitrări vă sunt livrate în orice format vă este convenabil dumneavoastră.